verslag NK 4 - HahnVerslag van Dennis:

Teleurstellend resultaat voor Dennis in Hahn!

Het raceweekend in Hahn werd overschaduwd door het overlijden van Chrono official Niky Bek in de week ervoor. Zeker bij Team Kroes was Niky een graag geziene kerel, we zullen hem dan ook enorm missen....

The show must go on zeggen ze altijd en dat gebeurde dan ook, al moesten ze er een behoorlijk eind voor rijden. Maar dan heb je ook wat want Hahn is een heerlijk circuit om op te rijden en moet in Dennis ogen dan ook een blijvertje op de kalender zijn. Het raceweekend liep voor Dennis niet zoals verwacht en gehoopt. Op zaterdag zag het er allemaal nog erg goed uit maar op zondag kwam Dennis niet in het stuk voor om mee te strijden om de podiumplekken.
Daarnaast viel Dennis met motorproblemen uit in race 1 en kreeg hij hulp van Sjaak van ECE Racing want hij mocht diens reservemotor gebruiken voor race 2. In de DD2 Master pakte Dennis de dagoverwinning maar was de tegenstand met alle respect ook niet van dien aard dat Dennis ondanks zijn uitval daar zorgen om maakte.

Dennis: "De Tony doet het nog steeds goed ondanks de klappers op Genk en Wackersdorf. Aangezien ik al zo goed als geplaatst ben voor het WK ga ik dan ook geen nieuwe aanschaffen. We moesten hem wel weer ff lassen op de baan dus het beste is er wel vanaf. Hahn was er weer eentje om een streep door te halen al heb ik wel genoten van het circuit en de gezelligheid aan de Mosel 's avonds. Jammer dat ik veel schade heb opgelopen aan mijn motor in race 1, weet wel dat daarom de kwali niet top verliep. De motoren liggen weer bij Jacco en ik kijk dan ook al uit naar de volgende wedstrijd in Zweden zeker omdat het circuit er op YouTube erg goed uitziet."