verslag Eefde Bokaal, race 2 - EefdeVerslag wedstrijd van Dani

Dani werd in zijn 2de wedstrijd om de Eefde Bokaal 11de en reed weer mee in de A groep. Er waren wederom toeschouwers overgekomen om Dani weer aan het werk te zien en onder een heerlijk zonnetje was het een heerlijke dag.

Dani reed van de 26 rijdertjes de 13de tijd en zat dus net in de A groep.
Beter dan de vorige wedstrijd verliepen deze wedstrijden voor Dani erg goed en kon hij het tempo vooral in het begin van de race goed volgen. Uiteindelijk werd Dani in race 1 elfde en in race 2 dertiende.

Dit verslag kregen we van Dani zelf: "Ik hat lekker geslapen en stond klaar om te trainen ging best snel maar het kon sneller en dat gebeurde ook. De volgende dag was er een verasing Lia, Chris en Willem waare er en dat betekende dat ik wat moest laaten zien. De training ging ook lekker snel tijt rij je ging ook wel snel maar balen want ik ging racen en dan rij je niet snel. Ik zat in de snelste groep en mocht met niewe bande rij je. Met de race moch ik op de 13de plaats starte. Ik had een goeje start was sneller dan één voor me en daar voor rejen ze te snel en volgende race goeje start en kreeg een paar ronde daar na een dauw en spinde maar tog door gereje. Daarna een fout spinde door het gras en wert laatste en tog kon ik nog iemand inhalen en wert ik 14de."