verslag NK 1 - De LandsardVerslag van Dennis:

Dennis pakt 6de plek op eerste NK wedstrijd!

Dennis nam namens Team Kroes de honeurs waar tijdens het eerste NK van de Chrono en behaalde een nette 6de plaats in de einduitslag en de volle winst bij de Masters. Er reden helaas maar 16 rijders mee en samen met Johnny van der Sanden was Dennis de enige Master. Niettemin was er een sterk veld en moest Dennis vol aan de bak om goed te scoren. Ondanks dat Dennis pas de week ervoor op Berghem voor het eerst had gereden op zijn nieuwe CRG en Dennis vanwege de regen 4 van de 7 trainingen oversloeg op zaterdag was Dennis gelijk snel en keek dan ook met genoegen uit naar de zondag.
Zondagochtend klokte Dennis de 7de tijd in de warm-up op oude bandjes, de rijders voor hem reden op nieuw. Erger was dat Dennis op de weegschaal constateerde met 9 kilo overgewicht te rijden..... Toch werd er vol verwachting uitgekeken naar de kwalificatie, die goed verliep al waren de baanomstandigheden veel slechter geworden. Dennis noteerde wederom de 7de tijd, niet goed maar zeker niet slecht. Aan de binnenkant gestart had Dennis een race vol gevechten en eindigde op de 5de plaats. Voor race 2 samen met Chris weer het één en ander veranderd aan de kart en Dennis reed goed mee met de kop van het veld maar moest naarmate de race vorderde afhaken en enkele plekken vergeven. Hij finishte op plek 8. Met de 6de plek totaal was Dennis niet ontevreden met zijn CRG.
Dennis: "gezien het overgewicht en de nieuwe kart waar ik nog druk mee ben met afstellen ben ik enorm blij met het verloop van de wedstrijden. Niet met het rijden zelf want echt genoten heb ik niet want ik kon gewoon niet aanvallen omdat de kart niet goed afgesteld was wat mede door de 9 kilo overgewicht kwam dat ik meezuilde. Echter met mijn rug gaat het goed en nu ik besloten heb om met de Tony verder te gaan omdat die gewoon een paar kilo lichter is kijk ik dan ook uit naar de komende wedstrijden zeker omdat Mitchell Jacobs dan ook weer van de partij is. Het was weer zoals vanouds gezellig zondag. Ik wil iedereen bedanken die speciaal voor mij naar Veldhoven waren gekomen en dan speciaal mijn schatje Karin natuurlijk die erg genoot van het helpen omdat ik dit jaar geen vaste monteur heb.
Jongens bedankt allemaal!